Páciens vélemények

P.O., Németország

Keves Imola Dr.nő! szeretném megköszönni, sikeres munkáját a lézeres szem műtét miatt. Az én koromban visszanyertem a SASSZEMEM. Sutba dobtam a szemüvegem (amit ignoráltam hordani). Egy új világ nyílt meg előttem, ami az életminőség jobbulását is eredményezi! Kívánok továbbra is jó egészséget, sikerekben gazdag műtétet. Tisztelettel, P. O.

V.Z., Budapest – 2015. január 13.

Abszolút pozitív tapasztalataim vannak. Rövid határidőre kaptam időpontot, a Doktornő nagyon kedves, pontosan elmagyarázott mindent, hogy fog történni. A kezelés fájdalommentes volt. Köszönöm szépen még egyszer.

Gergelyné dr. Tóth Éva – 2015. október 3.

Pontosan egy éve, hogy elhatároztam, hogy megoperáltatom a szemem. Közelre és távolra se láttam jól 3-4 Dioptria korrigálás kellett, és 2 dioptria különbség volt a két szemem között, ami miatt gyakran fájt is a gyengébbik az erőltetéstől… A kivizsgálás egy jó órát vett igénybe és nagyon boldog voltam, hogy nincs akadálya a lézeres látásjavító műtétnek. Maga a beavatkozás olyan gyors, kb 20 perc mindennel együtt, hogy szinte hihetetlen! A műtét nem fáj, kicsit kellemetlen, de az eredmény fantasztikus! Távolra 120%-os lett a látásom, közelre 85%-ot sikerült kihozni a szememből! Nem kell szemüveg azóta sem az olvasáshoz, sem a monitorhoz, sem a mobilomhoz! Tehát a mindennapi életben tökéletes! 57 évesen ettől többet nem lehet kivánni! Ezúton is köszönetemet fejezem ki Dr. Ratkay Imolának, aki a szaktudása mellett a kedvességével is hozzájárult a szemműtétemhez!